Hoppa till huvudinnehåll

Renovering och juluppehåll på Proletärens redaktion

På grund av renoveringar och förberedelser inför spännande nyheter i januari ges ingen Proletären ut veckan innan jul. Nästa Proletären kommer till prenumeranterna torsdag 11 januari. Redaktionen är stängd från och med 23 december till 2 januari.

Sista torsdagen innan jul, 21 december, ges ingen Proletären ut. På redaktionen pågår renoveringar och förberedelser inför nyheter som presenteras för Proletärens läsare i slutet av januari.

Den 2 januari är redaktionen tillbaka och årets första Proletären, nr 1-2 2018, når prenumeranterna torsdag 11 januari. Till dess hoppas vi på redaktionen att ni läsare håller till godo med det extra tjocka julnumret som gavs ut förra veckan. Eller varför inte leta igenom artikelarkivet här på vår webbplats?

Samtidigt med renoveringen av våra lokaler pågår förberedelser för en nylansering av Proletären – med nytt fräscht utseende – i slutet av januari. Den 27 januari uppmärksammar vi med ett seminarium på Folkets Hus i Varberg och på kvällen bjuder vi in till fest på Hotell Gästis. Seminariet är kostnadsfritt och festen kostar 250 kronor. Anmäl dig senast 2 januari till red@proletaren.se!

Håll utkik på proletaren.se, vår Facebooksida och såklart i papperstidningen för mer information!

August Eliasson

redaktionssekreterare