Ta en prenumeration på Proletären!

För kontakt med prenumerationsavdelningen: ring 031-142634 eller e-posta pren@proletaren.se

Gillar du Proletärens artiklar på nätet?

Då vill du säkert läsa mer av det vi skriver varje vecka i vår papperstidning. Det är lätt fixat – ta en prenumeration på Proletären genom att fylla i formuläret här till höger.

Om du prenumererar på Proletären får du tidningen hem i brevlådan varje torsdag året om. Papperstidningen ger dig en bra helhetsupplevelse, med artiklar och bilder som inte publiceras på nätet. Genom att prenumerera på Proletären bidrar du också till att göra det möjligt att fortsätta ge ut tidningen. Det är prenumerationer som tillsammans med lösnummerförsäljningen är vår viktigaste inkomstkälla. Detta är en förutsättning för att vi också ska kunna fortsätta lägga upp artiklar på nätet.

Praktiskt om prenumeration

Allra enklaste sättet att prenumerera är att göra det via autogiro. Då slipper du höga engångskostnader utan fördelar beloppet på varje månad, och du kan när du vill avbryta din prenumeration genom att ringa eller e-posta prenumerationsavdelningen. Det gör också att Proletärens administration förenklas och att vi får ett jämt flöde av inkomster året om, vilket ger oss mer resurser att utveckla tidningen.

Du kan teckna en prenumeration via autogiro genom att gå till Bankgirots medgivande och fylla i dina uppgifter. Detta kräver e-legitimation. Du kan också fylla i formuläret till höger, då kommer vi skicka hem blankett för autogiro som bara är att fylla i och lägga på brevlådan. Du kan också skriva ut blanketten själv och skicka in till oss. Direkt när vi fått din anmälan sätter vi igång din prenumeration så att du inte missar något nummer.

Vill du hellre betala din prenumeration via inbetalningskort går det också bra. Fyll i formuläret till höger så skickar vi inbetalningskort till dig.

Du är varmt välkommen att prenumerera på Proletären!