Hoppa till huvudinnehåll

Högsta antalet prenumeranter på 30 år!

Proletärens prenumerationsansvarige Joakim Olofsson fick jobba över i mellandagarna för att hinna lägga in nya prenumeranter.

Joakim Olofsson, prenumerationsansvarig på Proletären.
Proletären

Efter decembers prenumerationskampanj, med premier för den som tog en autogiroprenumeration, går årets första Proletären ut till 3163 prenumeranter, en ökning med nästan 300 de senaste månaderna. Det är den högsta prenumererade upplagan på 30 år för Proletären.

Glädjande, både för redaktionen, för Kommunistiska Partiet som ger ut tidningen och för alla som tycker att en revolutionär arbetarröst behövs. För Proletärens prenumerationsansvarige, Joakim Olofsson, har det dock inneburit en del extra jobb.

– Jag fick faktiskt jobba över i mellandagarna för att hinna med att lägga in nya prenumeranter och skicka ut premier, men det var bara trevligt!

Även om erbjudandet om premier nu är över, finns det givetvis många anledningar att ta en prenumeration. Priset är fortfarande lågt, 50 kronor i månaden för en autogiroprenumeration.

– Vi är unika med vårt perspektiv som revolutionär arbetartidning. Proletären behövs verkligen idag, så jag hoppas på ännu fler prenumeranter!

Även om det innebär risk för övertid?

– Det ser jag i så fall bara fram emot!