Hoppa till huvudinnehåll

Kampanj: Ta en prenumeration – få en premie!

Om du tecknar en autogiroprenumeration på Proletären för 69 kr/mån får du just nu en unik premie på köpet. Välj mellan två snygga t-shirts, en retro-tygkasse eller en bok.


Om du tecknar en autogiroprenumeration för 69 kr/månaden, får du just nu en unik premie på köpet! Välj mellan en Irene Svenonius-t-shirt, en powerkvinnor-t-shirt, en Proletärentygkasse och boken Syriens tystade röster av Patrik Paulov.

Dessutom får du från och med januari tillgång till e-tidningen, appen och det digitala arkivet.

För att teckna en prenumeration, fyll i formuläret på Proletärens prenumerationssida. Ange vilken premie du vill ha. Glöm inte att ange modell och storlek om du väljer en t-shirt. T-shirtarna finns i herrmodell (strl S-XL) och dammodell (strl S-L).

Proletären bygger ut – med nya digitala satsningar. Samtidigt höjer vi prenumerationspriset och lösnummerspriset – för att kunna fortsätta att satsa framåt! Läs mer om det här.

En autogiroprenumeration kostar 69 kr/mån. Beloppet dras automatiskt från ditt konto den 28:e varje månad. Ingen bidningstid!

Observera att vi inte kan garantera leverans av t-shirtarna innan julafton. Vi skickar ut den premie du valt när vi mottagit ditt medgivande för autogiro – men prenumerationen sätts igång direkt.