Hoppa till huvudinnehåll
Av

Kommunisternas partiprogram inläst av Sven Wollter

Kommunisternas nya partiprogram finns nu också tillgängligt för den som vill lyssna på det inläst av skådespelaren och partimedlemmen Sven Wollter.


Härom veckan gick Sven Wollter in i studion och resultatet kan avlyssnas av alla som har tillgång till internet. Ljudfilen med Kommunistiska Partiets program läggs upp på www.kommunisterna.org torsdag 13 februari, samma dag som denna tidning utkommer.

– Att få kommunisternas viktigaste dokument, vårt partiprogram, presenterat av en så välkänd och i breda kretsar omtyckt röst som Sven Wollters känns extra inspirerande, säger Pär Johansson, Kommunisternas partisekreterare och huvudansvarig för presentationen av det nya partiprogrammet.

– Vi hoppas att på detta sätt nå nya kontakter, givetvis bland synskadade, men också ungdomar och andra som i modern anda är mer vana att lyssna på texter än att läsa dem.

Han berättar att alla möjligheter att finna nya vägar att nå ut till fler arbetare och progressiva med den kommunistiska analysen och politiken måste prövas. Partiets tillväxt är ju helt beroende av att så många som möjligt kan få tillgång till våra åsikter.

– Ladda gärna ner Sven Wollters inläsning av partiprogrammet och sprid det till politiskt intresserade vänner och bekanta. Vi gör det i Kommunistiska Manifestets anda där Marx och Engels förklarar att vi kommunister inte hemlighåller våra åsikter, avslutar Pär Johansson.
Fakta

Kommunisternas partiprogram inläst av Sven Wollter

Beställ Kommunisternas partiprogram